Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PvP

ewelka5lp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć .

A więc jeżeli padnę postacią którą mam na pvp Co polecacie mi zabrać na początek ze safezona ?

Jak wy bieżecie ?

bo ja 5 bandarzy , painkillerow , i antybiotykow ;p

custome , k styla nvg , no i sig sauera .

I nie wiem czy to jest odpowiedni sprzęt, bo jak był padł to wielka strata ;c

piszice

Opublikowano

Zależy ile tego masz, ja biorę po 2 wszystkiego bo leki od kogoś jak go zabiję wezme. Ja nie mam tego dużo więc ja nawet biorę tam mosberga jak chce w hotelu jakims PvP a i tak z dobrym EQ wychodze. A jak chcesz już iść porządnie na PVP (polecam z kumplami) to oczywiście najlepiej w dzień i bierzesz tam custom, k style co chcesz. Jednak z broni to taką jaką ci nie żal jej brać.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Ja biore custom k style 3 dx 3 antybiotyki i 3 bandarze katane i mojego ulubionego scarl z tlumnikiem i large ;) wedlug mnie to jeden z lepszych sprzetow na pvp

Opublikowano

Jeśli to jest pvp na strongholdach, to najlepiej jakąś słabą broń (dubeltówkę, lub jakiś pistolecik).

Pancerza nie opłaca się brać, tak samo leków. Najczęściej z przeciwnika wypadają.

4770714280454741315510.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...